Vinkit

Helsingin paras lastenhoitohuone

tammikuu 7, 2014

Törmäsin todella mukavaan yllätykseen Helsingissä kaupungilla alennusmyyntejä kierrellessäni: täydelliseen lastenhoitohuoneeseen. Kaksikuukautinen kuopuksemme viihtyy korkeintaa reilun tunnin vaunuissa, minkä jälkeen on pakko löytää taukopaikka. Se voi välillä olla todella tuskallista, koska kun nälkäraivari yllättää, niin äidilläkään ei enää pyöri päässä muu kuin tuskanhiki. Forumin yläkerran löytö olikin kuin keidas aavikolla tänä ruuhkaisena iltapäivänä.

Forumin lastenhoitohuone, Helsingin paras.

Helsingin paras lastenhoitohuone löytyy Forumin yläkerrasta


Puhdas ja täysin tyhjä lastenhoitohuone oli täydellisesti varusteltu. Muumikuosinen istuinryhmä, Muumileffa pyörimässä nonstoppina, siistit vessat pikkupyttyineen ja lavuaareineen ja kaiken kruununa imetysnurkka muhkeine nojatuoleineen ja suojaverhoineen. Täydellistä! Kolmevuotiaammekin viihtyi huoneessa niin hyvin, että päätimme lopulta hakea viereisestä kahvilasta latet ja pullat lastenhoitohuoneeseen. Ja se on tällaiselle kahvilafriikille todellinen ihme. Suosittelen siis todella lämpimästi tätä Forumin kauppakeskuksen ylimmän kerroksen keidasta Helsingissä shoppaileville.
Muita hyviä lastenhuoneita Helsingissä löytyy muun muassa Kampin kolmannesta kerroksesta sekä Stockan leluosaston vierestä.

Aurinkoa päivään,
Inari

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply