Vinkit

Matkamessut tarjoaa asiaa ja viihdettä perhematkaajille

tammikuu 8, 2014

Ensi viikon lopussa (17.-19.1.) järjestettävillä Matkamessuilla olemme mukana kotimaisina matkailubloggaajina ja perhematkailun asiantuntijoina. Messut tarjoavat mahdollisuuden matkaan maailman ympäri yhdessä päivässä. Yhdessä Inarin kanssa aiomme olla paikalla ainakin sunnuntaina 19.1., jolloin siellä viihtyy koko perhe ja ohjelmassa on huomioitu perheen pienimmät messukävijät. 37 euron perhelipulla messuilee kaksi aikuista ja kaksi lasta, alle 7-vuotiaille lapsille sisäänpääsy messuille on ilmainen.

Matkamessuilla voi törmätä  tuttuihin satuhahmoihin tai vaikka Robiniin

Matkamessuilla voi törmätä tuttuihin satuhahmoihin tai vaikka Robiniin

Perhepäivä Matkamessuilla sunnuntaina 19.1.2014

klo 10.30 Aloita päiväsi tankkaamalla aurinkoa ja tietoa hallissa 7 sijaitsevalla Sun & Sea alueella ja tule samalla tapaamaan meitä. Annamme vinkkejä niin valmismatkan kuin omatoimimatkan suunnitteluun lasten kanssa.

klo 11 on aika siirtyä Maskottidiscoon jammailemaan Sigge Siilin, Herra Hakkaraisen ja muiden lapsille tuttujen satuhahmojen kanssa. Disco on hallissa 6 ja uusitaan iltapäivällä klo 15.

Ennen lounasta on syytä ehtiä vielä kokeilemaan rikastettua lomatodellisuutta Finnmatkojen osastolle. Ota ikimuistoiset kuvat lapsistasi tanssimassa yhdessä Finnmatkojen maskottien kanssa tai ikuista delffiinin hyppy messuhallissa. Osasto 6b101

Messukeskuksen ravintolat ovat täysin uudistuneet kesällä 2013, joten mukavia lounaspaikkoja on tarjolla useita. Oma suosikkini on Alagallerian Table, mutta lapseni haluavat yleensä mieluummin Ylägalleriaan Hesburgeriin. Sinne jos menemme, jätänkin lapset seuraavan ohjelman ajaksi valvottuun ja maksuttomaan Lapsiparkkiin, joka löytyy ihan Hesburgerin vierestä (leikkipaikka on avoinna lauantaina ja sunnuntaina ja sinne voi jättää 3-7 vuotiaan lapsen tunniksi leikkimään). Viimeksi testasimme alakerran pasta ravintolaa, jossa odotusaika tuntui lapsille liian pitkältä.

2013-11-23 11.50.32

13.00 Matkahuutokaupassa Elämyslavalla voi parhaimmillaan huutaa neljän hengen perheloman naurettavan edullisesti. Katso huudettavat kohteet.

14.00 Robin esittelee uutta Dominikaanisessa tasavallassa kuvattua musiikkivideotaan Elämyslavalla.

Jos voimia vielä jää, on iltapäivällä mahdollista kurkistaa löytöretkeilijä Pata Degermanin telttaan tai istahtaa Tongan vesillä seilanneeseen kajakkiin Tongan retkikunnasta kertovasta Autiosaarinäyttelyssä osastolla 7a11.

Tämän lisäksi Matkamessuilla on lapsille tekemistä monilla osastoilla: Latvian lastenalueella osastolla 6b99 pääsee askarteleman Terveten luonnonpuiston Satumetsän  satuolentojen kanssa. Tai innostuisivatko lapset poroleikistä Aurora Laplandin osastolla 7h51 tai vierailusta Peppi-talossa Ruotsin osastolla 6a99?

Pääsyliput kannattaa muuten ostaa etukäteen  juuri avatusta Messukeskuksen verkkokaupasta, näin vältytte jonottamiselta.

Matkamessut avoinna yleisölle
Perjantai 17.1.2014 klo 12–19
Lauantai  18.1.2014 klo 10–18
Sunnuntai 19.1.2014 klo 10–18

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply