Vinkit

Matkamessuviikko ja vinkkejä hyviin matkablogeihin #nbefinland

tammikuu 14, 2015

Matka_OfficialBlogger_NBE_logo15Tämä viikko on ollut ja tulee olemaan aivan uskomattoman hieno ja samalla superkiireinen. Hääräämme kumpikin Matkamessujen yhteydessä järjestettävässä #nbefinland :issa eli Nordic Bloggers Experiencessa. Inna-Pirjetta koko tapahtuman järjestäjänä ja minä lähes 60 kansainvälisen bloggaajan hostina sekä heidän kunniakseen järkättävien bileiden taustavoimana. On ihan mieletöntä päästä tapaamaan näin isoa määrää seikkailijoita samaan aikaan. Porukkaan mahtuu niin parikymppisiä kuin eläkeikää lähestyviä matkabloggaajia ympäri maailmaa, ja voitte vain kuvitella, millaisia tarinoita heidän takaansa löytyy. Puhumattakaan siitä, mitä kaikkea heiltä voikaan oppia liittyen matkabloggaamiseen ja matkakohteisiin. Matkabloggaajilla, jotka ovat tehneet hommaa jo pitkään, voi olla viikossa jopa miljoonia lukijoita ympäri maailmaa.

Inari NBE

Mami lähdössä pitkästä aikaa yksin reissuun. Täältä tullaan #visitturku

Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa näihin mahtaviin blogeihin ja vlogeihin, jotka ovat suurin osa kirjoitettu/juonnettu englanniksi. Blogit löytyvät täältä. Ihan kaikkien sisältöön en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta tähän mennessä Omat suosikkini ovat Vloggaajista The Vagabrothers – hullut veljekset puoliksi Californiasta, puoliksi Uudesta-Seelannista, jotka videoivat matkakohteiden parhaita paloja. Visuaalisesti vaikuttavimpia blogeja on venäläisellä nuorella pariskunnalla Anastasialla ja Alexilla, jotka ovat naapurimaassamme oikeastaan jo julkkiksia, sillä alun perin he ovat aloittaneet postaamisen Instagramissa ja nyt heillä on jo yli 60000 seuraajaa kummallakin. Aivan mielettömän lahjakkaita kuvaajia, jotka käyttävät vielä filmikameraa työssään ja lähettävät kuvansa kehitettäväksi Espanjaan saakka. Suomalaisista hostbloggaajista minulle uuden näkökulman matkailuun on puolestaan antanut Sannan blogi, joka kertoo pyörätuolimatkailusta. Täältä saat parhaat tipit esteettömään matkailuun, joka on usein hyödyllistä tietoa myös meille perheellisille vaunujen kanssa. Mitkä ovat muuten sinun suosikkimatkablogejasi?

Meidän pienin olisi välttämättä halunnut lähteä mamin matkaan.

Meidän pienin olisi välttämättä halunnut lähteä mamin matkaan.

Mutta siis näiden upeiden tyyppien kanssa pyörimme kuluvan viikon nyt Matkamessuilla, Helsingissä ja muuallakin Suomessa. Itse pääsin mukaan Turun kaksipäiväiselle kierrokselle tällä kertaa ILMAN lapsia. Siitä lisää myöhemmässä postauksessa. Sen voin kuitenkin kertoa, että itkuhan siitä tuli, kun saavuin vihdoin takaisin kotiin. Ja ei suinkaan lapsilta, vaan minulta.

xxx

Inari

Ps. Muistathan käydä seuraamassa meitä myös Twitterissä ja Instassa

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Susanna tammikuu 17, 2015 at 18:04

    Oli mukava tavata teitä messuilla! Saimme myös messuilta kivoja kotimaan matkailuvinkkejä tulevalle kesälle 2-vuotiaan kanssa ja sitä ennen maaliskuussa Mauritius odottaa 🙂

    • Reply Inari tammikuu 19, 2015 at 10:47

      Moi Susanna, kuin myös oli tosi kiva tavata. Ihania reissuja teille ja jos haluat tietää mitä tahansa lisää Mauritiuksesta, niin laita meille viestiä.

    Leave a Reply