Kotimaa

Uutta inspiraatiota reissuvuoteen – #nbefinland starttaa

tammikuu 16, 2016

Photo 16.1.2016 13.24.00

Photo 16.1.2016 13.46.27 (1)

Moi kaikille piiiiiiitkästä aikaa. Loppuvuosi hujahti kuin unessa. Vapaaehtoistyöhommat veivät mennessään ja yhtäkkiä huomasin, etten ollut blogannut koko syksynä. En myöskään ollut varannut yhtäkään matkaa, mikä on ennätys sen jälkeen, kun täytin 16 vuotta ja aloin itse tienata omat rahani. Onneksi Inna-Pirjetta pääsi käymään sentään Thaimaassa ja raportoi sieltä onnistuneesta reissustaan. Kannattaa käydä lukemassa, mikäli sinne päin olette suuntaamassa.

Sitäkin ihanampaa onkin siis startata uuten vuoteen matkablogaajan unelmahommalla, nimittäin hostaamalla kansainvälisiä matkablogaajia koko ensi viikon ajan #nbefinland-blogiohjelmassa, ensin Suomen reissuillamme ja loppuviikosta Matkamessuilla. Se tarkoittaa sitä, että huomenna starttaa reissu Seinäjoelle ja muualle Pohjanmaata yhdessä kolmen muun mahtavan kansainvälisen blogaajan kanssa, hollantilaisen The travel testerin Nienken, ruotsalainen Fantasiresorin Sofian ja  brittiläisen Inside the Travel Labin kirjoittajan Abigailin kanssa.

En ole koskaan ennen käynyt Seinäjoella, joten mikä voisikaan olla mahtavampaa kuin saada ensikosketus paikkaan tämän seurueen kanssa muun muassa meditoimalla, testaamalla taidetta, lumikenkäilyä, paikallisia herkkuja ja totta kai saunaa. Ehdimme kuulemma vierailla myös Duudsonit-puistossa, jota odotan erityisen paljon. Reissuamme voit seurata reaaliajassa somessa #nbefinland ja tietenkin meidän blogin omassa twitterissä @perhematkailu ja Instassa @familytravelblog ja ehdottomassa mun omassa suosikissa Snapchatissä @perhematkailu. Myöhemmin totta kai myös täältä blogista.

Hyvän startin tulevaan #nbefinland in talvitunnelmaan saimme tänään perheemme kanssa ensimmäisellä laskettelureissullamme tänä vuonna. Sieltä myös blogin kuvat. Peuramaa oli täydellinen kohde meidän nelikolle. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, rinteet olivat juuri sopivat viisivuotiaalle aloittelijalle ja alarinteessä sijaitseva ilmainen pomppumaa oli mahtavaa ajanvietettä kaksivuotiaalle, joka ei vielä uskaltanut suksille. Suosittelen päiväreissua kaikille. Hiihtokoulukin näytti olevat hyvin suosittu.

Näihin tunnelmiin korkkaan siis matkailuvuoteni, tällä kertaa Suomi-tunnelmissa. Haaveilemme myös kesäreissusta pyörällä Gotlantiin sekä loppusyksyn matkasta jonnekin kauas aurinkoon, valkoisille hiekkarannoille. Toivottavasti Matkamessu-viikko tuo näihin suunnitelmiin lisää konkretiaa. Sinäkin voit muuten päästä blogimme kautta matkamessuille. Starttaamme lippuskaban tulevana maanantaina täällä blogissa. Tervetuloa osallistumaan.

Pakkaspäivän tunnelmiin,

<3 Inari

Matka_Bloggaaja_logo16

Photo 16.1.2016 13.46.08

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bubble bath time tammikuu 25, 2016 at 10:35

  Me käytiin Visbyssä viime kesänä lasten kanssa pyörällä. Gotlanti on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Mentiin risteilyllä, joten aikaa oli vain päivä. Ensi kerralla toivottavasti voitaisiin olla pidempään.
  http://rosebath.blogspot.fi/2016/01/visbyssa-pyoralla-lasten-kanssa-visby.html

  • Reply Inari Fernández helmikuu 15, 2016 at 09:11

   Kiitos Visbyn vinkeistä – ihanan kuuloinen matka <3

 • Reply Baba helmikuu 14, 2016 at 12:23

  Many many quatliy points there.

  • Reply Inari Fernández helmikuu 15, 2016 at 09:12

   Thanks Baba, I´m happy you enjoyed it 🙂

  Leave a Reply