Blogi

Jaa kohdevinkkisi lasten kanssa – Osallistu Matkamessulippujen arvontaan

tammikuu 18, 2016

matkamessut
Vuoden 2016 Matkamessut lähenevät. Lapsiperheenmatkat-blogi on koko tulevan viikon mukana tiiviisti reissutunnelmissa ja kiertää ensin Suomessa yli 60 suomalaisen ja kansaivälisen bloggaajan kanssa #nbefinland-isäntäbloggaajana ja vierailee sen jälkeen haistelemassa uusia tuulia päivittäin Matkamessuilla. Sen kunniaksi haluamme jakaa mahdollisuuden messuiluun myös teille. Kerro blogin kommentteihin kohdevinkkisi lasten kanssa ja perustele, miksi juuri tämä paikka toimii parhaiten koko perheelle. Arvomme kaikkien 20.1. mennessä vastauksensa jättäneiden kesken 4 hengen (aikuista – lapset alle 7v. ilmaiseksi sisään) sisäänpääsyn Matkamessuille yleisöpäivinä 22-24.1.2016. Ilmoitamme voittajalle blogin kommentttien vastauskentässä onnekkaalle voitosta 21.1, joten tarkkaile viestejä.

Reissuterveisin,

Inari ja Inna-Pirjetta

Photo 15.6.2015 20.26.50

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Annika tammikuu 18, 2016 at 19:25

  Matkustimme viime vuonna kolmihenkisen (2 aikuista + 1 taapero) perheeni kanssa Kreikkaan Kreetalle. Matkakohde oli mainio lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Lentoaika on sopiva, hygieniataso korkea, lämmintä piisaa keväästä pitkälle syksyyn, ruokatarjontaa laidasta laitaan ja monissa ravintoloissa leikkipaikka, tekemistä koko perheelle, hienohiekkaisia rantoja ja ihmiset ystävällisiä ja lapsirakkaita. Siinä on resepti onnistuneeseen lomaan!

 • Reply Eliisa tammikuu 18, 2016 at 20:14

  Italian Rimini! Löytyy rantaa ja kaupunkia, vesipuistoa, ihanaa ruokaa ja rentoa elämänmenoa, josta nauttivat kaiken ikäiset 🙂

 • Reply Anni tammikuu 19, 2016 at 15:36

  Me ollaan matkattu niin paljon lasten kanssa, että on nähty se, että ihan jokainen kohde on lapsille sopiva kun vain aikuisten asenne on kohdallaan. Me on löydetty perheille sopivia majoituksia ja aktiiviteettejä joka paikassa, minne on tehnyt mieli matkustaa: Krakova, Linköping, Alanya, Los Angeles, New Orleans, Las Vegas, Agadir, Gdansk, Budapest… Lapset ovat tykänneet yhtä lailla solidaarisuusmuseosta (kun sen historian kertoo lapsille sopivalla tavalla) ja tiedemuseosta, missä saa itse kokeilla, miten patoja rakennetaan tai miten ihminen hengittää. On katseltu maisemia, ulkoltu ja käyty ruokailemassa. Ei tule mieleen kohdetta, missä lapsia en ottaisi toistamiseen mukaan.

  • Reply Inari tammikuu 20, 2016 at 13:57

   Hei Anni,
   Onneksi olkoon. Voitit neljä lippua Perjantaina alkaville Matkamessuille.
   Laita viestiä minulle Facebookissa Inari Fernandez, niin kerron sinulle ohjeistuksen.
   T. Inari

 • Reply Paula Ojanperä tammikuu 21, 2016 at 21:31

  Hei Inari ja Inna-Pirjetta! Uusia tuulia Lapista, Kaukosen kylästä!

  Emme päässeet matkamessuilelmessuille, mutta haluan kertoa teille meidän Mummolasta.

  Muutimme Helsingistä noin puolitoista vuotta sitten mieheni kotitilalle, jossa nyt asumme neljän sukupolven voimin. Kun päätimme jäädä tänne, perustin pienen yrityksen, jonka ideana on tarjota samanlainen vierailukokemus kuin kylään tuleville ystäville. Tulkaa tekin käymään! Ja tarvitsemme apua, että meidät löydetään! Kertokaa kaikille siellä messuilla, toivoo Paula, Kimmo ja Olavi.

  http://www.mummolatravels.com
  https://www.instagram.com/mummolatravels/?hl=fi

  • Reply Inari Fernández helmikuu 27, 2016 at 04:58

   Moi Paula, Mummola näyttää ihanalta. Kiitos kyläilykutsusta, ehkä tulemmekin joku päivä, jos suuntaamme sinne päin 🙂 Kuulemisiin

  Leave a Reply