Aktiivilomat Blogi Kotimaa Vantaa Vantaa

Minilomalle Flamingon kylpylään – Muista nämä asiat

helmikuu 16, 2018

*Toteutimme lomamme kaupallisessa yhteistyössä Break Sokos Hotel Flamingon kanssa. 

Suuntasimme viime viikonloppuna spontaanille minilomalle Flamingon kylpylään ja viihdekeskukseen. Meillä oli aikaa vain 20 tuntia, mutta ehdimme uida kahteen otteeseen, keilata, nukkua ja syödä hyvin.  Täytyy sanoa, että tällainen kylpyläloma sopii tosi hyvin koko perheen arjen irtiotoksi. Vaikka olimme reissussa vain alle vuorokauden, tuli tunne, että loman kriteerit on täytetty: hauskaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja kivaa tekemistä. Ainut, mikä jäi lomasta uupumaan, oli lepääminen, koska tekemistä riitti minuuttiaikatauluksi asti, mutta lepoa emme lähteneetkään tällä kertaa hakemaan. Oli kuitenkin tosi kiva yhdistää lähilomaan hotelliyö, koska se teki lomasta paljon pidemmän tuntuisen ja antoi fiiliksen, että olisimme olleet lähes ulkomailla.

Tykkäsimme Flamingosta koko perhe todella paljon. Kylpylä on älyttömän monipuolinen ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Listasin tähän meidän perheen vinkit siitä, miten vierailusta saa parhaan mahdollisen kokemuksen irti.

Varaa aikaa pulikoimiseen

Flamingon kylpylän allasosasto on erittäin monipuolinen ja siellä riittää seikkailtavaa moneksi tunniksi. On liukumäkiä, hyppytornia, villiä virtaa, poreallasta, lastenallasta, pomppujuoksurataa jne. Kun on liikkeellä lasten kanssa, tuntuu että aikaa ihmettelyyn per elämys voisi hyvin varata vaikka kuinka paljon. Olimme ensimmäisenä iltana allasalueella kaksi tuntia ja seuraavana aamuna puolitoista, mutta silti aika loppui kummallakin kerralla kesken, emmekä ehtineet esimerkiksi saunaan lainkaan. Kannattaa siis varata kunnolla aikaa vierailuun kylpylässä, etenkin jos täytyy vielä pukeutua kylpylän puolella.

Ota mukaan kylpytakit

Me unohdimme ottaa mukaan kylpytakit. Onneksi Break Sokos hotellin  respasta sai lunastaa maksua vastaan aikuisille kylpytakit ja tohvelit sekä lapsille tohvelit. Koska asuimme hotellissa ja tarkoitus oli kulkea näppärästi suoraan hotellista kylpytakissa altaalle, olisi kuitenkin ollut mahtavaa, jos lapsillakin olisi ollut kylpytakit, joihin he olisivat voineet kääriytyä. Muista siis ottaa nämä mukaan, mikäli majoitutte hotellissa. Tekee oleilusta paljon mukavampaa. Jos asutte Superior-huoneissa tai sviiteissä, niissä kylpytakit ovat valmiina.

Varaa perhehuone

Break Sokos Hotel Flamingosta on mahdollisuus varata varta vasten perheille tarkoitettuja huoneita, joista saa seinästä käännettyä kaksi näppärää lisävuodetta huoneeseen, ikään kuin laivamaiseksi kerrossängyksi. Voit katsoa tarkempaa esittelyä perhehuoneesta alla olevalta videoltamme. Huoneiden ikkuna on kuin suuri maalaus, josta piirtyy yöllä ja päivällä kiinnostava maisema lentokentälle ja Vantaan kulmille. Lasten lempihetki oli pysähtyä hotellin hissiaulassa, jossa pystyi kiikareilla tähystellä lentokentän nousevia ja laskevia koneita.

Tutustu viihdekeskukseen

Flamingo on paljon muutakin kuin kylpylä. Tarjontaan havahtuu joka kerta uudelleen, kun on paikan päällä. Tässä elämyshotellissa voisi viettää useammankin päivän pukematta ulkovaatteita päälle lainkaan, mikä sopisi meidän perheelle ainakin vallan mainiosti. Flamingon viihdekeskuksesta löytyy muun muassa elokuvateatteri, keilahalli, Naurusaari-sisähuvipuisto ja kokonainen Jumbon ostoskeskus sekä paljon erilaisia ravintoloita. Me ehdimme käydä keilaamassa ja syömässä Amarillossa, joka oli todella positiivinen yllätys. Ruoka oli erinomaista, lasten leikkipaikka suuri ja mikä parasta, paikalla oli perjantai-iltana kello yhdeksän monta muutakin lapsiperhettä eikä kukaan katsonut juoksevia lapsia pahalla silmällä. Voi kun tällaisia paikkoja olisi Suomessa enemmän.

Ohesta Voit katsoa meidän perheen laajemmat fiilikset minilomasta Flamingon kylpylässä Äidin Puheenvuoron YouTube-kanavalta.

Hyvää hiihtolomaa kaikille toivottaen,

Koko Los Fernandezin poppoo

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply