Kaupunkikohteet Tanska

Tanska: Nyt alkaa poikien unelmamatka Legolandiin

kesäkuu 15, 2014

Huomenna sitä sitten ollaan jo taas matkalla. Tällä kertaa todelliseen poikien unelmakohteeseen Tanskan Legolandiin Billundiin. Lähdemme liikkeelle kahden äidin ja neljän pojan voimin. Lasten iät kaksi 11-vuotiasta, 6-vuotias ja 5-vuotias.

Reissu on tehokas pikavisiitti yhteen Euroopan tunnetuimmista huvipuistoista. Legoland lentäen onnistuu kahdessa vuorokaudessa suorilla lennoilla Helsingistä Billundiin. Pakettiin kuuluvat niin kahden yön majoitukset Hotelli Vejle Centerissä kuin sisäänpääsyliput Legolandiin kahtena päivänä.

lego_kollaasi

Toteutamme reissun yhteistyössä Matka Vekan kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että tuntuu mukavalta lähteä pitkästä aikaa valmismatkalle, jossa joku muu on huolehtunut asioista puolestani. Jo viikko sitten sain sähköpostiini viestin, jossa oli koottuna kaikki matkamme kannalta oleelliset tiedot ja kerrottu, että Matka Vekan suomenkielinen opas on meitä Billundin kentällä vastassa. Tarvittaessa matkanjärjestäjän edustaja auttaa lähtöselvityksessä myös Helsingin päässä.

Tein lähtöselvityksen tänään päivällä valmiiksi netissä Finnairin sivuilla. Aiomme reissata kevyesti ja pakkasin äsken meille kaksi matkustamoon mahtuvaa käsimatkatavaratrolleytä. Sujautin laukkuun myös uikkarit ja nuorimmaiselle räpylät, sillä Billundissa on myös aivan ihana vesipuisto Lalandia, jossa haluaisin ehtiä käymään Legolandin ohella.

Huomenna lapset menevät vielä aamuksi päiväkotiin ja sitten iltapäivällä lähdemme matkaan. Latasin äsken ipadilleni Legolandin aplikaation ja kartan, jotta voimme sitten koneessa suunnitella huvipuistopäiviämme. Aplikaatio vaikutti tosi näppärältä ja uskon, että siitä on meille paljon iloa. Huomasin, että laitteiden pituusraja on 100cm ja 120cm, joten vain nuorimmaisemme ei pääse ihan kaikkiin hauskutuksiin.

Ghost1_200px LEGO_Tog1_200px Pirate_Splash_Battle2_200pxFrog_Hopper200px

Tämä on itsellenikin ensimmäinen Legolandin visiitti, joten jännityksellä odotan tulevaa kokemusta. Ainakin nettisivujen ja kuvien perusteella odotettavissa on paljon muutakin kuin legokaupunkeja ja kyliä.

Onko sinulla kokemuksia tai vinkkejä Legolandiin? Kannattaako hankkia Fast Pass?

-Inna-Pirjetta

Matka toteutetaan yhteistyössä Matka Vekan kanssa. Kaikki mielipiteet ovat omiani ja perustuvat omiin kokemuksiini.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Teea kesäkuu 17, 2014 at 17:54

  Voi kun kuulostaa hauskalta! Meidän piti myös tänä kesänä lähteä perheen (8-11 henkilöä) kesken Legolandiin. Se kariutui sitten siihen, että se ainoa viikko kun kaikilla olisi ollut vapaata, olivat lennot todella kalliit. Ajattelin jo katsoa valmispaketteja tuonne, mutta lopulta päätettiin siirtää matka hamaan tulevaisuuteen. Mielenkiinnolla kyllä tulen lukemaan teidän kokemuksista paikan päällä! Pitäkää hauskaa 🙂

  • Reply Inna-Pirjetta Lahti kesäkuu 17, 2014 at 21:58

   Hei Teea,
   Kannattaa kyllä toteuttaa tuo reissu Legolandiin, sillä näkemistä on tosi paljon ja puisto on ainakin meidän odotukset jo ylittänyt monin kerroin. Tällaisella valmismatkalla on kyllä todella helppoa olla liikkeellä isommallakin porukalla, kun aivot voi jättää narikkaan ja keskittyä ihan vaan nauttimaan menosta. Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

  Leave a Reply