Kaukomatkat Rantalomat Thaimaa

Thaimaa: Täydellistäkin täydellisempi Koh Lipe

tammikuu 13, 2017

Our Family at Koh Lipe

Jos etsit Thaimaasta täydellistä rantakohdetta, olet löytänyt sen. Koh Lipen rannoilla hiekka on hohtavan valkoista ja vesi niin turkoosia, että värien kirkkaus suorastaan häikäisee. Kun pään pistää veteen ihan rannan tuntumassa, avautuu eteen kymmenien värikkäiden kalojen vedenalainen maailma.

Happy Bar Koh Lipe

Koh Lipellä parasta on, ettei kenelläkään ole kiire minnekään. Pienellä saarella ei juuri ole tekemistä snorklailun, sukeltamisen ja joogailun lisäksi. Aika on kuin pysähtynyt. Ihmiset istuvat rannalla, makaavat riippukeinuissa ja katsovat merelle. Netti ei toimi kunnolla juuri missään, joten monella näkyy kädessä aito, oikea, fyysinen kirja.

Tartu hetkeen Koh Lipe, ThailaaMikä voisi olla parempaa kuin uida kädenlämpöisessä vedessä, tehdä hiekkakakkuja ja kiipeillä välillä puissa. Myös lapset rakastavat Koh Lipeä. Sunrise Beachille on ajautunut puunrunko, joka on täydellinen kiipeilyyn.

View from SerendipityKoh Lipellä on kaksi ravintolaa, joita et voi missata. Toinen on Sunrise Beach Restaurant, samannimisen rannan puolivälissä, joka tarjoaa perheravintolassa taatusti saaren parasta ruokaa. Toinen on Serendipity On the Rocks ravintola, joka puolestaan tarjoaa saaren komeimmat näköalat (kuva yllä). Jälkimmäisessä saatavilla myös majoitusta. Ei ehkä sovi kuitenkaan ihan perheen pienimmille, sillä rappusia on joka paikassa.

Veneretki Koh Lipe

Jos rannalla makoilu ei huvita, voi ottaa pitkähäntäveneen ja ajella lähisaarille. Koska Koh Lipellä ei ole autoja, eikä kuin muutama tie, toimivat veneet myös takseina.

On the boat Koh Lipe

Seuraavassa postauksessani kerron, miten matkustaa helpoiten Koh Lipelle. Tulossa myös hotelliarvio saaren parhaimmalla rannalla sijaitsevasta Mountain Resortista.

xxx Inari

Inari Koh Lipellä

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Viherjuuria tammikuu 14, 2017 at 12:32

    Koh Lipeä kehutaan kaikkialla, mutta itse en ollut (taaskaan) täysin vakuuttunut. Saari on aika pieni ja siksi tiiviisti rakennettu. Parasta oli ehdottomasti ajaa veneellä lähisaarille, joista löytyi tyhjiä rantoja ilman muita turisteja. Täytyy sanoa, että odotin Thaimaalta ylipäänsä enemmän. Sinne olisi varmaan pitänyt matkustaa vuosia sitten, ennen nykyistä turistibuumia. Omaksi suosikikseni Thaimaan reissulla nousi Koh Lanta, jossa riittää tilaa ja omaa rantaa kaikille. Kuulostan vähän liian suomalaiselta kyllä tässä 😀

    • Reply Inari tammikuu 15, 2017 at 21:40

      Moikka, kiitos kommentista. Odotukset ja tarpeet ovat kyllä ihmisillä aina erilaisia, me olimme olleet ensin viikon Phuketissa, joten siihen verrattuna Lipellä ei ollut juuri ketään 🙂 Lisäksi minulle tärkeää oli nimen omaan turkoosi meri ja valkoinen hiekka sekä fiilis siitä, ettei ole hektistä ympäristöä. Itse olen ollut näillä jokaisella kolmella kerralla Thaimaasta aina positiivisesti yllättynyt, aina löytänyt uusia ulottuvuuksia ja ihmetellyt miten jokainen paikka voi olla niin omanlaisensa. Tsemppiä sinulle täydellisen paikan metsästämiseen ja hyvää reissuvuotta!

    Leave a Reply