Suomi

Voita liput perheellesi Huippu-seikkailupuistoon

elokuu 12, 2015
Kuva: www.seikkailupuistohuippu.fi

Kuva: www.seikkailupuistohuippu.fi

Kesä ei ole suinkaan ohi, sillä vuoden paras kesäseikkailu voi olla perheellänne vielä edessä. Vai miltä kuulostaisi mahtava kiipeilypäivä Espoon Leppävaaraan keväällä avatussa uudessa Huippu-seikkailupuistossa? Kerro Blogin kommentteihin, mikä on ollut perheenne paras matkakohde tai kokemus tänä kesänä – muista myös kertoa, miksi. Kaikkien kommenttinsa 20.8. mennessä jättäneiden kesken arvomme neljän hengen lippupaketin Huippu-puistoon (sisältää 4 vapaalippua puistoon, emme osallistu matka- tai muihin kustannuksiin).

Huippu-puistossa seikkaillaan, kiipeillään ja tasapainoillaan erilaisilla radoilla. Jos selviät köysitikkaista, selviät myös Huipun radoista, näin puistosta luvataan. Puisto soveltuu yli 100-senttisille, mutta koska matalimmatkin radat sijaitsevat kuuden metrin korkeudessa, on suositusikäraja 6 vuotta. Lue lisää Huippu-puistosta täältä.

Äkkiä kommenttia kehiin ja peukut pystyyn, että huippu seikkailu odottaa juuri sinua!

Photo 12.8.2015 18.33.27

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Johannes Finne elokuu 12, 2015 at 16:47

  Tämän kesän paras matkakohde oli San Sebastian Espanjassa. Espanja-diggarina olen pitkään halunnut matkustaa Baskimaahan ja nyt matka vihdoin toteutui. Kerrassaan loistava kohde. Kesä-heinäkuussa säät suosivat ja Espanjaa koetellut helleaaltokaan ei Biskajanlahden rannalle vyörynyt täydellä voimalla. Zurriola beachin surffirannalla kelpasi uida isoissa aalloissa ja lapsikin tykkäsi loikkia kuohuissa. Ruoka oli hyvää ja ihmiset erittäin ystävällisiä. San Sebastianista on myös helppo tehdä päiväretkiä. Me kävimme Biarrizissa Ranskan puolella ja Bilbaossa. Suosittelen lämpimästi.

 • Reply Katja Hanhisuanto elokuu 12, 2015 at 17:03

  Perheemme lapset (5&6) pääsivät toista kertaa moottoriveneen kyytiin kun olimme kesälomamatkalla Porvoon saaristossa. Tuon reissun aikana tuli liikuttua veneellä sen verran useasti, että nyt eivät tytöt enää laske kertoja veneen kyydissä 🙂

  • Reply Inari elokuu 27, 2015 at 20:20

   kiitos osallistumisestasi ja onnea Katja, voitit arvonnassa Liput (4kpl) Huippuun. laita minulle meilillä osoitteesi: inari.fernandez (at) Gmail.com ja postitan ne sinulle ❤️

 • Reply Laura Lehtinen elokuu 13, 2015 at 03:51

  Olimme suskoni perheen kanssa pitkän viikonlopun Ahvenanmaalla,palkintomatka sekin! Sää suosi yllättäen helteisenä,Ahvenanmaa näytti kauneimmat puolensa,teimme monta mukavaa retkeä seikkailupuistoon,linnaan,mereen uimaan.Lapset erityisesti nauttivat laivamatkoista,joihin meille oli palkintoon liittyen varattu lisukkeita,kuten kylpyläkäynti ja hieno sviitti.Ikimuistoinen,hymyilyttävä ja iloinen reissu,kaikille uusiin maisemiin ja kohteisiin!

 • Reply Kallion Kielo elokuu 13, 2015 at 06:45

  Tämän kesän huippupaikka on ollut Astrid Lindgren’s Värld Ruotsin Vimmerbyssä 🙂

 • Reply Heli elokuu 13, 2015 at 10:31

  Paras kokemus oli Saksan Legoland. Siellä viihtyi 4v ja 14v sekä vanhemmat. Sopivan kokoinen puisto, jossa paljon tekemistä ja hyvät palvelut.

 • Reply e-Liina elokuu 14, 2015 at 11:10

  Tämän kesän huippukohde oli Muumimaailma! 🙂

 • Reply Mimmi77 elokuu 14, 2015 at 20:12

  Kesäinen Hanko hurmaa aina ihanalla auringolla ja merellä, ihanilla luontopoluilla ja kalliolla, tyrskyillä ja ihanilla huviloilla….

 • Reply Mari elokuu 16, 2015 at 10:32

  Lasten ja meidän vanhempienkin mielestä kesän paras kohde oli Legoland (kiitos hyvistä vinkeistä blogissa). Parhaiden joukkoon pääsee myös päivät Helsingin ulkoilusaarissa, aurinkoa, evästä, lapsille ihanaa tekemistä meren rannalla ja metsässä.

 • Reply Mia elokuu 17, 2015 at 12:04

  Meille oli tänä kesänä Lapinmatka mieluisin. Tunturit ja ne maisemat. Hyttysiä oli tosi paljon mutta selvisimme!

 • Reply Marjaana elokuu 19, 2015 at 19:52

  Tehtiin koko perheen (2 aikuista, lapset 3, 6 ja 8v) junamatka Prahasta Budapestiin. Mahtava reissu, 10 päivää ja viidessä eri kohteessa. Kolmevuotias kuopus huokailee edelleen, että on ikävä takaisin ”leissuun”: juniin, leikkipuistoihin ja ratikka-ajelulle.

 • Reply Nipa elokuu 20, 2015 at 06:17

  Viikko Tanhuvaaran urheiluopistolla kutosluokan kanssa on ollut niin parasta! Mahtavat ohjelmat, ruuat ja säät; sata lasissa mennään koko ajan. Nautin!

 • Reply Inari elokuu 27, 2015 at 20:22

  kiitos kaikille kivoista tarinoista. tällä kertaa Onni suosi Katja Hanhisuantoa, ja hänelle lähtee postissa Liput Huippuun. ihanaa syksyn alkua kaikille ❤️

  • Reply Katja Hanhisuanto syyskuu 8, 2015 at 03:42

   Kiitos ❤️ Laitoin osoitteeni facebookin kautta!

  Leave a Reply